Sześć przepisów na najlepsze miodowniki

najlepsze miodowniki
0
(0)

Sześć przepisów na najlepsze miodowniki

Miodowniki, czyli ciasta przygotowane z kilku miodowych placków przełożonych kremem bądź dżemem, to dla mnie ciasta wyjątkowe. Mają charakterystyczny, wyrazisty smak, są delikatne i miękkie, i niczym dobre wino zyskują na smaku wraz z upływem czasu. No i kojarzą mi się z zimą i Bożym Narodzeniem – a te zbliżają się wielkimi krokami 🙂

Zebrałam sześć moich najlepszych przepisów – kliknij w tytuł poniżej, jeśli któryś przepis Cię zainteresuje (kolejność zgodna ze zdjęciami).

Ciasto miodowe z kremem budyniowym (Marlenka)

Miodownik z kremem waniliowym

Miodownik z kremem z kaszy manny

Miodownik z kremem bananowym

Królewski miodownik z marcepanem i polewą pomarańczową

Ciasto piernikowe latte

Uważasz ten przepis za wartościowy?

Kliknij aby ocenić

Średnia ocena 0 / 5. Liczba ocen: 0

Brak ocen tego wpisu

Jeśli uważasz ten przepis za wartościowy

udostępnij go w mediach społecznościowych

Napisz, co mogę poprawić

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

przewiń do góry